Tutustu esitteeseemme

Ota yhteyttä:

Jouni Juurikkala

Puhelin:
040 071 1495

Hannu Vattulainen

Puhelin:
045 208 1984

Sähköposti:
jp-cat@jp-cat.fi

JP-CAT OY on vuonna 2003 perustettu purku-, louhinta- ja maanrakennusyritys

Kotipaikkamme on Lahti, mutta työskentelemme pääasiallisesti Helsingin seudulla. Teemme purku-, kiilauslouhinta-, timantti- ja maanrakennustöitä monipuolisella kalustolla, jonka päivittämisestä huolehdimme jatkuvasti.

Täyden palvelun yrityksenä teemme kiilauslouhinnan lisäksi rakennusten sisäpurkutöitä, timanttisahausta ja -porausta sekä maanrakennustöitä kuten salaojitusta. Toteutamme sekä yksityisiä että julkisen puolen kohteita, ja meihin luottavat muun muassa suuret rakennusliikkeet.

Monet työntekijöistämme ovat olleet palveluksessamme jo pitkään, ja myös alihankkijamme ovat vanhoja tuttuja, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosien ajan. Kun asialla on sitoutuneita, asiansa osaavia ammattilaisia, on työn jälki sellaista, että sitä kelpaa esitellä laajamminkin.

Erikoisalaamme on kiilauslouhinta, jota olemme tehneet useissa vaativissa kohteissa. Kiilauslouhinnassa räjähteitä ei tarvita lainkaan. Näin ollen ei synny tärinää, kiinteistölle ei aiheudu vaurioitumisvaaraa eikä ympäröitävissä kiinteistöissä tarvita katselmuksia eikä tärinänvaimennusta.

Kalustoamme

Käytössämme on laaja kalusto

Maanrakennus-, purku- ja timanttityökohteissaan JP-CAT:n osaavat rakennusmiehet hyödyntävät lähinnä Bobcat-merkkisiä pienkaivureita ja -kuormaajia. Olemme ottaneet käyttöön myös 100÷ toimivia minikaivureita sekä dumppereita. Kalustoa uusitaan aina tarpeen mukaan.