Tutustu esitteeseemme

Ota yhteyttä:

Jouni Juurikkala

Puhelin:
040 071 1495

Hannu Vattulainen

Puhelin:
045 208 1984

Sähköposti:
jp-cat@jp-cat.fi

Louhinta

Kiilauslouhinnalla tarkoitetaan kallion rikotusta ilman räjähdysaineita. Louhittavaan kohteeseen porataan reikä ja siihen asetetaan kiila, jota työntämällä kallio halkaistaan. Kiilauslouhinta soveltuu myös kiven ja betonin louhintaan.

Kiilauslouhinta on hallittavissa oleva tekniikka eikä se aiheuta  kiinteistöille vaurioitumisvaaraa. Se ei myöskään aiheuta tärinää ja sen  äänihaitta on pieni. Louhittavan kohteen ympärillä olevia kiinteistöjä ei tarvitse katselmoida eikä tärinävaimentaa.


Kiilauslouhinta soveltuu vaativiin ja arvokkaisiin kohteisiin

Kiilauslouhinta sopii hyvin kaupunkien keskustoissa oleviin suojelu- tai  arvokohteisiin sekä muihin kohteisiin, joissa ei voida suorittaa  räjäytystöitä niiden aiheuttaman tärinän takia.

Olemme vuosien saatossa louhineet useissa vaativissa kohteissa, kuten  Eduskunnassa, Presidentinlinnassa ja Sibelius-Akatemiassa.

Kokeneet ammattilaisemme hallitsevat koneet ja työkalut myös ahtaissa  tiloissa. Louhimme useimmiten kellareissa, jotta niihin saadaan lisää  syvyyttä ja siten huonekorkeutta. Louhimme myös hissikuiluja sekä pumppaamojen ja talotekniikan vaatimia tiloja.


Asiakkaita rakennusliikkeistä julkisiin toimijoihin

Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta meihin kannattaa olla yhteydessä myös kauempaa.

Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä rakennusalan yrityksistä ja julkisen sektorin toimijoista. Teemme kiilauslouhintaa myös pienempiin kohteisiin ja kotitalouksille.
 

Asiakkaitamme mm.

  • Consti Korjausurakointi Oy
  • Skanska Talonrakennus Oy
  • Rakennus Oy Antti J. Ahola
  • YIT Oy
  • Jatke Oy

Haluatko lisätietoja kiilauslouhinnasta?

Ota yhteyttä

Jouni Juurikkala

Puhelin:
0400-711495

Sähköposti:
jp-cat@jp-cat.fi

Kalustoamme

Käytössämme on laaja kalusto

Maanrakennus-, purku- ja timanttityökohteissaan JP-CAT:n osaavat rakennusmiehet hyödyntävät lähinnä Bobcat-merkkisiä pienkaivureita ja -kuormaajia. Olemme ottaneet käyttöön myös 100÷ toimivia minikaivureita sekä dumppereita. Kalustoa uusitaan aina tarpeen mukaan.